• luftrenser engros

Luftforurensning er bekymringsfullt, så er luftrensere nyttige?

Luftforurensning er bekymringsfullt, så er luftrensere nyttige?

11111111

På grunn av den kontinuerlige økningen av disvær de siste årene

PM2.5-verdier eksploderer ofte i mange byer

I tillegg er lukten av formaldehyd etc. sterk ved innkjøp av møbler til ny husdekorasjon.

å puste inn ren luft

Flere og flere begynner å kjøpe luftrensere

Så fungerer luftrensere virkelig?

Selvfølgelig er svaret ja!!!

Luftrenseren kan oppdage og kontrollere innendørs luft og dekorasjonsformaldehydforurensning, og bringe frisk luft til rommet vårt.

som inkluderer

 

1) Setter partikler i luften, setter effektivt støv, kullstøv, røyk, fiberurenheter, dander, pollen og andre inhalerbare suspenderte partikler i luften for å unngå allergiske sykdommer, øyesykdommer, hudsykdommer og andre sykdommer.

2) Fjern mikroorganismer og forurensninger i luften, effektivt drepe og ødelegge bakterier og virus i luften og på overflaten av gjenstander, og samtidig fjerne døde hudflak, pollen og andre kilder til sykdommer i luften, og redusere spredningen av sykdommer i luften.

3) Effektivt eliminere særegne lukter, effektivt fjerne merkelige lukter og forurenset luft fra kjemikalier, dyr, tobakk, oljerøyk, matlaging, dekorasjon, søppel, etc., og erstatte innendørs gass 24 timer i døgnet for å sikre en god syklus av inneluft.

4) Nøytraliser raskt kjemiske gasser, effektivt nøytraliser skadelige gasser som slippes ut fra flyktige organiske forbindelser, formaldehyd, benzen, plantevernmidler, duggete hydrokarboner og maling, og oppnå samtidig effekten av å lindre fysisk ubehag forårsaket av innånding av skadelige gasser.

Så, kan luftrensere virkelig eliminere PM2.5?

 

Luftrensere har blitt et must-ha husholdningsapparat for å forebygge dis i mange familier.De spiller en betydelig rolle i innendørs luftrensing.De kan oppdage og filtrere PM2.5 i luften og effektivt beskytte luftveiene til familiemedlemmer.I diset vær er innendørs anti-dis luftrensere uunnværlige.

Er luftrensere effektive for å fjerne formaldehyd?

 

Først av alt må vi forstå at formaldehyd produseres av dekorasjon og råvarer, og det kan ikke fjernes i lang tid.For permanent å løse formaldehydproblemet, er det nødvendig å fjerne forurensningskilden til dekorasjonen eller råvarene fra kilden.Ellers kan det bare behandles med formaldehyd, men hvis formaldehydet overskrider standarden alvorlig, kan behandlingen ikke fullføres.Luftrenseren er et hjelpemiddel.Det anbefales å åpne den 24 timer i døgnet, noe som har en viss effekt på formaldehydfjerning.

Så hvilken luftrenser har den beste disfjerningseffekten?

 

De fleste luftrenserfiltre er sammensatt av HEPA-filter og aktivert kullfilter.HEPA brukes hovedsakelig til å rense faste forurensninger som støv og PM2,5, mens aktivert kullfilter hovedsakelig brukes til å absorbere flyktige gasser som formaldehyd og lukt.

主图0004

For å få inneluftkvaliteten til å oppfylle en viss ren standard, er det to nødvendige betingelser.

For det første er det nødvendig å sikre at inneluften når et visst antall ventilasjoner, det vil si at viften som er innebygd i renseren må ha et visst luftvolum.

For det andre må den primære renseeffektiviteten til renseren være relativt høy.Ren luftvolum (CADR) er en fysisk størrelse som kvantitativt kan karakterisere de to ovennevnte nødvendige betingelsene for et rengjøringsmiddel.

Generelt sett, jo høyere CADR-verdi, desto høyere renseeffektivitet har renseren.Det vil si utgangsforholdet for ren luft, som direkte påvirker renseeffektiviteten.Jo høyere CADR-verdi, desto høyere renseeffektivitet har renseren og jo større areal.Det kan sees at CADR er en viktig indikator for å måle om en luftrenser er utmerket, men merk at dette ikke er den eneste eller dominerende indikatoren.


Innleggstid: 28. juni 2022